Hotel Yunus

Marmaris > Lycische Kust > Turkije
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Yunus. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 3 sterren verblijf. Ga op ontdekking naar de cultuur van Turkije. Verblijf in Hotel Yunus om te ervaren wat de landschappen en cultuur van Turkije te bieden heeft. Een reis ervaring om blijvend te herinneren. Een verblijf in Hotel Yunus is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Sluit de dag af met een gezellig drankje aan de bar. Er is een lift aanwezig. Rookvrije kamers in Hotel Yunus. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Jong en oud vermaken zich met sport activeiten.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Yunus. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Yunus in Turkije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 17-05-21
  5 dgn.
  2
  LO
  360
 • 25-11-21
  8 dgn.
  2
  LO
  420
 • 14-12-21
  8 dgn.
  2
  LO
  420
 • 11-01-22
  8 dgn.
  2
  LO
  410
 • 12-02-22
  8 dgn.
  2
  LO
  420

Getoonde prijzen voor Hotel Yunus zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Yunus worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven