Disclaimer

Mylastminutes verkoopt geen reizen en is niet de samensteller van de getoonde reizen. Alle getoonde reizen en diensten worden door reiorganisaties uitgevoerd en/of samengesteld. Mylastminutes fungeert als online platform voor verschillende reisorganisaties en is derhalve niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Beschrijvingen

De informatie over de reizen wordt door de reisorganisatie aan ons geleverd. Mylastminutes toont de aangeleverde informatie en heeft geen invloed op de inhoud. Mylastminites kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. De meest recente informatie staat altijd op de website van de reisorganisatie waar de reis geboekt kan worden. De reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen.Lees derhalve altijd goed de informatie op de website van de reisorganisatie.

Foto’s

De gebruikte foto’s op de website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Mylastminutes probeert de informatie en de foto’s zo actueel mogelijk te houden. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat de gebruikte foto niet meer actueel is en dat foto’s (na verloop van tijd) verouderd zijn. Bekijk altijd eerst de foto's op de website van de reisorganisatie. Mylastminutes is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto’s en de actuele situatie ter plaatse. Bij klachten contact opnemen met de reisorganisatie waar de reis is geboekt.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Behalve het downloaden en printen van de getoonde informatie (inclusief, maar niet beperkt tot, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren -en dienstmerken) voor eigen persoonlijk gebruik of anders, voor zover dit expliciet door Mylastminutes wordt aangegeven is het niet toegestaan om de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Mylastminutes, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Alle op deze website getoonde logo's, beeldmerken, merken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Inbreuk op auteursrecht

Alle gepubliceerde foto's die niet bij een reis horen zijn door Mylastminutes geselecteerd en vrij van auteursrecht. De foto's gebruikt bij een reis zijn afkomstig van de reisorganisaties, derhalve is de reisorganisatie verantwoordelijk voor de inbreuk op auteursrecht. Indien je meent dat er binnen de website van Mylastminutes inbreuk wordt gemaakt op copyright waarop je aanspraak kunt maken, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het werk waarop het auteursrecht rust, direct te verwijderen en maatregelen te treffen om inbreuk in de toekomst te voorkomen. Wij zullen ook de desbetreffende reisorganisatie informeren over de inbreuk op auteursrecht.

Naar boven