Grand Cettia Hotel

Grand Cettia Hotel

Marmaris > Lycische Kust > Turkije
In Hotel Grand Cettia kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Marmaris voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Marmaris u kan bieden. Een verblijf in Hotel Grand Cettia is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid diner. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Er zijn verschillende sportmogelijkheden aanwezig. De kinderen kunnen terecht bij de speelplaats. Verder is het hotel zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Grand Cettia Hotel. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Grand Cettia Hotel in Turkije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-05-21
  5 dgn.
  2
  AI
  371
 • 29-06-24
  8 dgn.
  2
  AI
  790
 • 02-07-24
  8 dgn.
  2
  AI
  810
 • 10-07-24
  5 dgn.
  2
  AI
  630
 • 10-07-24
  8 dgn.
  2
  AI
  650

Getoonde prijzen voor Grand Cettia Hotel zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Grand Cettia Hotel worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven