Riad Al Madina

Riad Al Madina

Essaouira > Marokko > Marokko
In Hotel Riad Al Madina kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Essaouira voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Essaouira u kan bieden. Een verblijf in Hotel Riad Al Madina is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Het is mogelijk om huisdieren mee te nemen op vakantie. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Riad Al Madina. De kamers zijn rookvrij. De tennisbaan is de gehele dag beschikbaar. Zwembad aanwezig. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Riad Al Madina. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Riad Al Madina in Marokko

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 17-03-24
  9 dgn.
  2
  LO
  800

Getoonde prijzen voor Riad Al Madina zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Riad Al Madina worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven