Hotel Odyssee Park

Hotel Odyssee Park

Agadir > Marokko > Marokko
Hotel Odyssee Park is een mooi 4 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Marokko is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Marokko en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Hotel Odyssee Park. Een verblijf in Hotel Odyssee Park is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Behalve de trap kunt u ook de lift nemen. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Diverse faciliteiten voor minder validen. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Odyssee Park. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Odyssee Park in Marokko

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 31-07-24
  8 dgn.
  2
  LO
  740
 • 28-08-24
  8 dgn.
  2
  LO
  620
 • 28-08-24
  8 dgn.
  2
  LO
  660

Getoonde prijzen voor Hotel Odyssee Park zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Odyssee Park worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven