Last minutes zoeken

Morgen vertrekken? Zoek nu & boek vandaag nog!

Toon last minutes

Hoe zoek ik een last minute

Last minutes kunnen op verschillende manieren gezocht worden. Mylastminutes biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren zo snel mogelijk een passende last minute te vinden. Hierboven een selectie waarop last minutes gefilterd en gezocht kunnen worden. De aanbiedingen zijn alle last minutes met een korting en de goedkope last minutes zijn gesorteerd op prijs, hierdoor zie je direct de laagste prijs.

Last minute naar de zon

Of je nu een last minute naar de zon zoekt of een wintersport, met een last minute betaal je in ieder geval de laagste prijs. Mylastminutes biedt de mogelijkheid om te filteren op soort vakantie. Bekijk de opties onder "soort vakantie" en sorteer daarna op prijs. De goedkoopste last minute heb je dan snel gevonden.

Hotel of camping

Het is ook mogelijk om te zoeken op de soort accommodatie. Het assortiment is onderveeld in ca.10 soorten accommodaties. Het is zeer afhankelijk van het seizoen of het soort accommodatie beschikbaar is. Het spreekt voor zicht dat er in de winter minder last minutes naar een camping aangeboden worden dan in de zomer. Er is ook een optie "onbekend", dit betreft accommodaties waarvan niet is doorgegeven om welk type het gaat. Hier kan dus ook de gewenste accommodatie van je keuze tussen zitten. Neem hier in ieder geval ook een kijkje.

Logies of all inclusive

Hecht je veel waarde aan de verzorging, maak dan zeker een keuze op de verschillende mogelijkheden van verzorging. Ook hier is de optie "onbekend" aanwezig. Ook hiervoor geldt dat de verzorging niet is doorgegeven. Sla deze optie dan ook niet over. Er is keuze uit logies (en ontbijt), half- en volpension en all inclusive. De keuze is geheel aan jou. Combineer bijv. all inclusive met de optie vliegen bij vervoer en sorteer vervolgens op prijs: je hebt dan de goedkoopste all inclusive vakantie met het vliegtuig tot je beschikking. Hier kunnen leuke last minutes tussen zitten.

Ik ga liever met de auto

Ben je niet van het vliegen maar ga je liever met de eigen auto op vakantie, kies dan voor "eigen vervoer". Ben je juist op zoek naar een goedkope vliegvakantie dan kies je voor de optie "vliegtuig". Vergeet niet te sorteren op prijs om zo de meest voordelige vakantie te zoeken. Combineer dit met een bestemming om gerichter te zoeken. De mogelijkheden zijn oneindig en Mylastminutes maakt het zoeken eenvoudig. Bekijk ook eens de last minutes onder trein, boot of bus. Hier kunnen leuke verrassende vakanties naar boven komen.

Naar boven