Zoek & Filter Last minutes

Last minute groepsreis met vrienden

Wil jij dit jaar nog weg met de vriendengroep? Dan is een last minute groepsreis de ideale oplossing! Kies een mooie bestemming en boek een aantal dagen van tevoren, dan heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Het maakt niet uit waar je voorkeuren liggen. Je kunt een aantal weken zonnebaden aan een prachtig strand, genieten van de lokale cuisine tijdens een stedentrip, of op avontuur gaan in de bergen. Er valt genoeg te ontdekken!

Last minute groepsreis: ieder moment vertrekken

Een last minute groepsreis doet zijn naam eer aan. Op ieder moment kunnen er goedkope vliegtickets beschikbaar kunnen komen. De kunst is om snel te reageren. Wil je met een grotere groep op pad, zorg dan dat iedereen een paar weken vrijhoudt in zijn of haar agenda. Je kunt dan direct toeslaan op het moment dat je een goedkope deal tegenkomt. Vluchten naar de Verenigde Staten, Azië of Australië, waar je normaal gesproken honderden euro’s voor neertelt, zijn last minute opeens heel betaalbaar!

Een bestemming voor ieder budget

Ben je al op vakantie geweest, of moet je rekening houden met een budget? Geen punt! Last minute deals zijn beschikbaar voor ieder budget. Kies vooraf een geschikte accommodatie en bepaal met je groep een algemene bestemming. Waar je uiteindelijk terechtkomt is pas kort van tevoren duidelijk, dus zorg dat je op alles bent voorbereid! Koop dus alvast die nieuwe zwembroek, of sla genoeg stroopwafels in voor een lange reis door het buitenland!

Een totaal onverwacht avontuur!

De echte avonturiers kunnen ook een verrassingsreis boeken. Je hoort dan pas op het vliegtuig waar je naartoe gaat. Vooraf kun je vaak wel een aantal landen of steden afstrepen, bijvoorbeeld omdat je daar al geweest bent. Een last minute groepsreis met een totaal onbekende bestemming: een te gek avontuur samen met je vrienden!

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven