Reykjavik Centrum

Reykjavik Centrum

Reykjavik > Reykjavik > Ijsland
Genieten van een 4-sterren accommodatie, dan is Hotel Reykjavik Centrum echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Ijsland is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Ijsland en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Hotel Reykjavik Centrum. Hotel Reykjavik Centrum heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. Als de kinderen op bed liggen kan je nog een drankje bij de bar van Hotel Reykjavik Centrum halen.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Reykjavik Centrum. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Reykjavik Centrum in Ijsland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-01-24
  3 dgn.
  2
  LG
  370

Getoonde prijzen voor Reykjavik Centrum zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Reykjavik Centrum worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven