Hotel Frosini

Kos-stad > Kos > Griekenland
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Hotel Frosini echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Ga op ontdekking naar de cultuur van Griekenland. Verblijf in Hotel Frosini om te ervaren wat de landschappen en cultuur van Griekenland te bieden heeft. Een reis ervaring om blijvend te herinneren. De inrichting van Hotel Frosini is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Hotel Frosini beschikt over sauna faciliteiten. Speciaal zwembad voor de kinderen. Op vakantie genieten van het zwembad. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar. Speeltuin of speelplaats voor de kinderen is aanwezig. Kindvriendelijke accommodatie met voorzieningen voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Frosini. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Frosini in Griekenland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 17-06-24
  4 dgn.
  2
  LO
  640
 • 01-07-24
  4 dgn.
  2
  LO
  660

Getoonde prijzen voor Hotel Frosini zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Frosini worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven