Zoek & Filter Last minutes

Heerlijk zonnen tijdens een Last minute Kos

Tegen het einde van de zomer boeken veel Nederlanders een last minute Kos. Dat is helemaal niet vreemd: het eiland is als een droom voor Europese toeristen. Met een heerlijk warm klimaat, prachtige natuur en een druk uitgaansleven is het fijn vertoeven in het oosten van de Egeïsche Zee. Met een kustlijn van meer dan 100 kilometer is er overal plek om heerlijk aan het strand te liggen. In de gelijknamige hoofdstad van het eiland kun je winkelen, cultuur snuiven, of genieten van een welverdiend drankje.

Last minute Kos: het nachtleven

Kos staat bekend om haar nachtleven en is daarom met name geliefd onder studenten. Veel van hen gaan naar Kardamena, in het midden van het eiland. De kleine badplaats kent veel discotheken voor het jongere publiek, maar ook voor oudere stappers valt er genoeg te beleven. De leuke restaurants en cafés nodigen iedereen uit om een gezellig avond te beleven. Boek je een last minute Kos, dan ben je verzekerd van bruisende zomeravonden!

Fietsvakanties op Kos

Voor de oudere generatie is Kos een heerlijk fietseiland. In het noorden vind je kilometers lange fietspaden langs de kust. Een fiets huren is geen enkel probleem: in ieder stadje is wel een fietsverhuur te vinden. Je kunt één van de officiële routes volgen, maar kunt ook zelf op ontdekkingsreis. Voor de ervaren fietser valt er op Kos genoeg te beleven!

Een eiland vol sfeer

Al jaren reizen talloze toeristen iedere zomer naar Kos. Dat heeft er gelukkig niet voor gezorgd dat het eiland haar tradities is verloren. Kos is een eiland vol sfeer, waar de lokale bevolking nog altijd op eigen wijze woont, werkt en leeft. Wil jij oog in oog komen te staan met de Griekse cultuur? Boek dan snel een Last minute Kos en laat je verrassen door dit prachtige eiland!

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven