Lemon Creek

Lemon Creek

Bijilo > Gambia > Gambia
In Hotel Lemon Creek gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Gambia. Met een verblijf in Hotel Lemon Creek kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Een verblijf in Hotel Lemon Creek is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Aan de bar van Hotel Lemon Creek gezellig een drankje drinken. Elke dag kunt u uitgebreid dineren of een snelle hap nemen in het restaurant van Hotel Lemon Creek Ook een buiten zwembad ontbreekt niet. Hotel Lemon Creek heeft een apart kinderbad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Sportmogelijkheden voor alle leeftijden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Lemon Creek. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Lemon Creek in Gambia

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 23-06-24
  8 dgn.
  2
  LO
  640

Getoonde prijzen voor Lemon Creek zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Lemon Creek worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven