Hotel Side Star Park

Hotel Side Star Park

Side > Turkse Riviera > Turkije
In Hotel Side Star Park kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Turkije is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Turkije tijdens uw verblijf in Hotel Side Star Park Een verblijf in Hotel Side Star Park is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Het hotel is voorzien van airco. Voor de sporters onder ons is er een fitness aanwezig. Er is een lift aanwezig. Hotel Side Star Park heeft voorzieningen voor minder validen. Leuke entertainment voor een prima vermaak. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl u van het zonnetje geniet. Kindvriendelijke accommodatie met voorzieningen voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Side Star Park. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Side Star Park in Turkije

Getoonde prijzen voor Hotel Side Star Park zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Side Star Park worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven