Hotel Side Star Beach

Hotel Side Star Beach

Side > Turkse Riviera > Turkije
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Side Star. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Turkije. Met een verblijf in Hotel Side Star kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. De inrichting van Hotel Side Star is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Voor de sporters onder ons is er een fitness aanwezig. U kunt gebruik maken van de lift om bij uw accommodatie te komen. Genieten van een bezoekje aan de sauna. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Speeltuin of speelplaats voor de kinderen is aanwezig. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Side Star Beach. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Side Star Beach in Turkije

Getoonde prijzen voor Hotel Side Star Beach zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Side Star Beach worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven