Hotel Cornelia Diamond

Hotel Cornelia Diamond

Belek > Turkse Riviera > Turkije
Hotel Cornelia Diamond is een mooi 5 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Denk eens aan Turkije wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Hotel Cornelia Diamond krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Hotel Cornelia Diamond is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. In het hotel is airconditioning aanwezig. Voor de sporters onder ons is er een fitness aanwezig. De nabij gelegen golfbaan is de trekpleister voor golfliefhebbers om naar Hotel Cornelia Diamond te komen. Met de laptop of tablet kunt u gebruik maken van internet. Direct relaxen in de sauna van Hotel Cornelia Diamond De kinderen vermaken zich uitstekend met de leuke glijbanen van het zwembad. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Cornelia Diamond. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Cornelia Diamond in Turkije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 26-02-24
  5 dgn.
  2
  AI
  650
 • 27-02-24
  5 dgn.
  2
  AI
  670
 • 12-03-24
  5 dgn.
  2
  AI
  640
 • 12-03-24
  5 dgn.
  2
  AI
  650

Getoonde prijzen voor Hotel Cornelia Diamond zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Cornelia Diamond worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven