Eftalia Aytur

Alanya > Turkse Riviera > Turkije
In Hotel Eftalia Aytur gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. In de omgeving van Alanya kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Hotel Eftalia Aytur heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. Het hotel is voorzien van airco. De sporters kunnen aan de conditie blijven werken in de fitness. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Eftalia Aytur. Hotel Eftalia Aytur is rookvrij. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Hotel Eftalia Aytur heeft voorzieningen voor minder validen. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Eftalia Aytur. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Eftalia Aytur in Turkije

Getoonde prijzen voor Eftalia Aytur zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Eftalia Aytur worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven