Hotel Yigitalp

Hotel Yigitalp

Istanbul > Istanbul > Turkije
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Yigitalp. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. In de omgeving van Istanbul kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Hotel Yigitalp is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. Ook in de vakantie kan er bij fitness aan de conditie gewerkt worden. De tennisbaan is de gehele dag beschikbaar. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Er is diverse entertainment aanwezig. Sportmogelijkheden voor alle leeftijden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Yigitalp. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Yigitalp in Turkije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 02-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  240
 • 02-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  240
 • 02-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  240
 • 02-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  240
 • 07-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  240
 • 07-03-21
  8 dgn.
  2
  LO
  420

Getoonde prijzen voor Hotel Yigitalp zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Yigitalp worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven