Hotel Atrium

Bodrum > Egeische kust > Turkije
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Hotel Atrium echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Turkije. Met een verblijf in Hotel Atrium kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel Atrium een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Leuk ingerichte accommodatie met airco. Parkeerplaatsen aanwezig nabij Hotel Atrium. Hotel Atrium beschikt over rookvrije accommodaties. Hotel Atrium beschikt over sauna faciliteiten. Hotel Atrium heeft een apart kinderbad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Hotel Atrium is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Atrium. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Atrium in Turkije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 30-01-21
  6 dgn.
  2
  LO
  384
 • 31-01-21
  8 dgn.
  2
  LO
  410
 • 06-02-21
  8 dgn.
  2
  LO
  410

Getoonde prijzen voor Hotel Atrium zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Atrium worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven