Mahdia Palace

Mahdia > Monastir > Tunesië
In Hotel Mahdia Palace gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 5 sterren accommodatie. Mahdia is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Mahdia een leuke bestemming. Een verblijf in Hotel Mahdia Palace is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel is airconditioning aanwezig. Golfers komen graag naar Hotel Mahdia Palace vanwege de golf mogelijkheden. Elke dag kunt u uitgebreid dineren of een snelle hap nemen in het restaurant van Hotel Mahdia Palace Speciaal zwembad voor de kinderen. Bij Hotel Mahdia Palace is een zwembad aanwezig. Er is diverse entertainment aanwezig. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Mahdia Palace. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Mahdia Palace in Tunesië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 03-11-22
  9 dgn.
  2
  HP
  390

Getoonde prijzen voor Mahdia Palace zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Mahdia Palace worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven