Astoria

Praag > Praag > Tsjechië
In Hotel Astoria kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Ga op ontdekking naar de cultuur van Tsjechie. Verblijf in Hotel Astoria om te ervaren wat de landschappen en cultuur van Tsjechie te bieden heeft. Een reis ervaring om blijvend te herinneren. Een verblijf in Hotel Astoria is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Sluit de dag af met een gezellig drankje aan de bar.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Astoria. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Astoria in Tsjechië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 21-01-21
  2 dgn.
  3
  LO
  30
 • 04-03-21
  6 dgn.
  2
  LO
  268
 • 13-04-21
  3 dgn.
  2
  LO
  120
 • 25-05-21
  3 dgn.
  3
  LO
  179

Getoonde prijzen voor Astoria zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Astoria worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven