The Green Park Resort

The Green Park Resort

Pattaya > Oost Thailand > Thailand
In Hotel The Green Park Resort kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Thailand is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Thailand en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Hotel The Green Park Resort. Hotel The Green Park Resort heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Even bij komen van de drukte in het gezellige restaurant van Hotel The Green Park Resort Hotel The Green Park Resort beschikt over rookvrije accommodaties. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Bij Hotel The Green Park Resort is een zwembad aanwezig. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Sportmogelijkheden voor alle leeftijden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar The Green Park Resort. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van The Green Park Resort in Thailand

Getoonde prijzen voor The Green Park Resort zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van The Green Park Resort worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven