Zoek & Filter Last minutes

Super Last Minute reizen naar Tanzania

Op vakantie naar een warme en zonnige plek? Boek een Last minute Tanzania, het is hier het hele jaar door warm, en als de winter in Nederland is begonnen, zijn hier de hoogste temperatuur. Vakantiegangers waarderen het oorspronkelijke landschap van Tanzania en het eiland Zanzibar en de warmte van de inheemse bevolking.

Populaire Super Last Minute Tanzania: Zanzibar

Veel mensen kiezen als bestemming voor hun last minute Tanzania het eiland Zanzibar. Een eiland met een rijke geschiedenis met de invloeden van verschillende culturen. Al 2500 voor Christus sloot het eiland handelsbetrekkingen met de Egyptenaren, rond 700 na Christus. Arabieren, Perzen en Indonesiërs vestigden zich op het eiland en stichtten zo een cultuur die staat voor openheid en tolerantie. Later werd Zanzibar bekend als overslagplaats voor diverse goederen en is nu een belangrijk centrum van de Indische oceaanhandel.

Last minute Tanzania: Wilde dieren en nationale parken in Tanzania

Meer dan een derde van het landoppervlak van Tanzania wordt ingenomen door nationale parken, mariene parken en reservaten. Liefhebbers van wilde dieren boeken een Last minute Tanzania. De wilde natuur van Zanzibar nodigt uit tot spannende wandelingen. Bezoek tijdens je Last minute Tanzania bijvoorbeeld het Zanzibar Landdierenpark, dat bekend staat om zijn vele slangen en reptielen. In het regenwoud van Jozani, dat deel uitmaakt van een ecologisch project, kun je de zeldzame rode zijden apen bewonderen.

Watersporten in Tanzania & Zanzibar's kleurrijke onderwaterwereld

Ontdek tijdens je Last minute Tanzania een miljoenen jaren oud koraalrif dat rondom Zanzibar ligt. Meer dan 600 verschillende koraaldieren en duizenden andere vissoorten en zeedieren vormen het beeld van deze kleurrijke onderwaterwereld, die duikers tijdens hun last minute Tanzania telkens weer fascineert. De watertemperatuur is ongeveer 26 graden en door het heldere water kun je meer dan 20 meter diep zien. Een andere hobby die je tijdens je last minute Tanzania kunt beoefenen is diepzeevissen: Van augustus tot maart en van juni tot september is de beste tijd om te jagen op blauwe en zwarte marlijn, zwaardvis, zeilvis, inktvis en zelfs haaien.

Last minute Tanzania: Ontdek de multiculturele hoofdstad van Zanzibar

Een uitstapje naar de oude stad Stonetown in Zenzibar is bijzonder aan te bevelen tijdens een last minute Tanzania. Het toont de geschiedenis van Zanzibar en tegelijkertijd de stedelijke kant van het eiland. Als een smeltkroes combineert Stonetown Arabische, zwarte Afrikaanse en Indiase elementen. Moskeeën, hindoetempels, kerken en huizen in verschillende bouwstijlen wisselen elkaar af. Oude Britse handelshuizen, koloniale gebouwen, een fort en typische Afrikaanse markten vormen de charme van de oude stad.
Tiki Beach Club en Resort
Tiki Beach Club en Resort
Tanzania > Zanzibar > Bwejuu
  • Vertrek vanaf Brussel
  • Op basis van logies en ontbijt
  • Met vliegtuig
  • 4 ster(ren)

1.560

27-08
9 dagen
2
LO
Prijs verkregen op 19-7-2024 20:01:01
Karafuu Beach Resort en Spa
Karafuu Beach Resort en Spa
Tanzania > Zanzibar > Pingwe
  • Vertrek vanaf Brussel
  • Op basis van half pension
  • Met vliegtuig
  • 5 ster(ren)

2.420

29-08
10 dagen
2
HP
Prijs verkregen op 19-7-2024 20:01:01
Naar boven