Hotel Riu Garoe

Puerto de la Cruz > Tenerife > Spanje
Genieten van een 4-sterren accommodatie, dan is Hotel RIU Garoe echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Denk eens aan Spanje wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Hotel RIU Garoe krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel RIU Garoe een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Sluit de dag af met een gezellig drankje aan de bar. Het hotel heeft ook een fitness. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel RIU Garoe. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel RIU Garoe Jong en oud vermaken zich met sport activeiten.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Riu Garoe. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Riu Garoe in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 05-07-24
  6 dgn.
  2
  HP
  590

Getoonde prijzen voor Hotel Riu Garoe zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Riu Garoe worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven