Hotel Riu Palace Tenerife

Hotel Riu Palace Tenerife

Costa Adeje > Tenerife > Spanje
Hotel RIU Palace Tenerife is een mooi 4 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Denk eens aan Spanje wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Hotel RIU Palace Tenerife krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Een verblijf in Hotel RIU Palace Tenerife is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Behalve de trap kunt u ook de lift nemen. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Diverse faciliteiten voor minder validen. Hotel RIU Palace Tenerife heeft een apart kinderbad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Verder is het hotel zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Riu Palace Tenerife. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Riu Palace Tenerife in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 28-06-24
  6 dgn.
  2
  HP
  1060

Getoonde prijzen voor Hotel Riu Palace Tenerife zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Riu Palace Tenerife worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven