Hotel Riu Arecas

Hotel Riu Arecas

Costa Adeje > Tenerife > Spanje
In Hotel RIU Arecas kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Costa Adeje is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Costa Adeje een leuke bestemming. Een verblijf in Hotel RIU Arecas is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel is airconditioning aanwezig. Behalve de trap kunt u ook de lift nemen. Rookvrije kamers in Hotel RIU Arecas. Hotel RIU Arecas beschikt over sauna faciliteiten. Voor de tennisliefhebbers is er een tennisbaan. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Riu Arecas. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Riu Arecas in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-07-24
  6 dgn.
  2
  HP
  770

Getoonde prijzen voor Hotel Riu Arecas zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Riu Arecas worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven