Hotel Jardin Tropical

Hotel Jardin Tropical

Costa Adeje > Tenerife > Spanje
In Hotel Jardin Tropical gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 4 sterren accommodatie. Costa Adeje is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Costa Adeje een leuke bestemming. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Jardin Tropical aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Het hotel is voorzien van airco. Ook in de vakantie kan er bij fitness aan de conditie gewerkt worden. Hotel Jardin Tropical beschikt over sauna faciliteiten. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Op vakantie genieten van het zwembad. Speeltuin of speelplaats voor de kinderen is aanwezig. Kindvriendelijke accommodatie met voorzieningen voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Jardin Tropical. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Jardin Tropical in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel Jardin Tropical zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Jardin Tropical worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven