Robinson Club Cala Serena

Robinson Club Cala Serena

Cala d'Or > Mallorca > Spanje
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in ROBINSON Club Cala Serena. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Ga op ontdekking naar de cultuur van Spanje. Verblijf in ROBINSON Club Cala Serena om te ervaren wat de landschappen en cultuur van Spanje te bieden heeft. Een reis ervaring om blijvend te herinneren. Het hotel is voorzien van airco. Ook de golfliefhebbers komen aan hun trekken bij de golfbaan van ROBINSON Club Cala Serena Er is een lift aanwezig. Begin de vakantie met een bezoekje aan de sauna om in relaxte sferen te komen. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Er is entertainment voor jong en oud. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl u van het zonnetje geniet. Kindvriendelijke accommodatie met voorzieningen voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Robinson Club Cala Serena. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Robinson Club Cala Serena in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 29-05-24
  6 dgn.
  2
  VP
  1390
 • 08-06-24
  6 dgn.
  2
  VP
  1230
 • 20-06-24
  8 dgn.
  2
  VP
  Onb.
  710

Getoonde prijzen voor Robinson Club Cala Serena zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Robinson Club Cala Serena worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven