Bungalows Velazquez

Puerto del Carmen > Lanzarote > Spanje
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Bungalows Velazquez echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Spanje. Met een verblijf in Bungalows Velazquez kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Bungalows Velazquez heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. Ook een buiten zwembad ontbreekt niet. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Bungalows Velazquez. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Bungalows Velazquez in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 07-05-21
  6 dgn.
  2
  LG
  597

Getoonde prijzen voor Bungalows Velazquez zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Bungalows Velazquez worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven