Bungalows Playa Limones

Bungalows Playa Limones

Playa Blanca > Lanzarote > Spanje
In Bungalows Playa Limones kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. In de omgeving van Playa Blanca kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. De inrichting van Bungalows Playa Limones is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. In de accommodatie kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Begin de vakantie met een bezoekje aan de sauna om in relaxte sferen te komen. Bungalows Playa Limones heeft een apart kinderbad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar. Er is een speeltuin aanwezig. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Bungalows Playa Limones. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Bungalows Playa Limones in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 18-05-21
  5 dgn.
  2
  LO
  369
 • 30-03-24
  5 dgn.
  2
  LG
  730
 • 31-03-24
  11 dgn.
  2
  LG
  810

Getoonde prijzen voor Bungalows Playa Limones zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Bungalows Playa Limones worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven