Bungalows Casas Del Sol

Bungalows Casas Del Sol

Playa Blanca > Lanzarote > Spanje
Bungalows Casas del Sol is een mooi 3 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Spanje is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Spanje en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Bungalows Casas del Sol. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Bungalows Casas del Sol een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Aan de bar van Bungalows Casas del Sol gezellig een drankje drinken. Voor de tennisliefhebbers is er een tennisbaan. Er is een apart zwembad voor kinderen bij Bungalows Casas del Sol. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Jong en oud vermaken zich met sport activeiten.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Bungalows Casas Del Sol. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Bungalows Casas Del Sol in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 07-05-21
  6 dgn.
  2
  LG
  495
 • 03-07-24
  5 dgn.
  2
  LG
  690

Getoonde prijzen voor Bungalows Casas Del Sol zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Bungalows Casas Del Sol worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven