Hotel Riu VistaMar

Hotel Riu VistaMar

Puerto Rico > Gran Canaria > Spanje
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in RIU Vistamar. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Spanje is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Spanje tijdens uw verblijf in RIU Vistamar In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Er is een lift aanwezig. RIU Vistamar beschikt over sauna faciliteiten. Het hotel kent faciliteiten voor minder validen. Er is een apart zwembad voor kinderen bij RIU Vistamar. Op vakantie genieten van het zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin. RIU Vistamar staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Riu VistaMar. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Riu VistaMar in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 20-06-24
  8 dgn.
  2
  AI
  750
 • 03-07-24
  8 dgn.
  2
  AI
  850

Getoonde prijzen voor Hotel Riu VistaMar zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Riu VistaMar worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven