Hotel Marina Suites

Hotel Marina Suites

Puerto Rico > Gran Canaria > Spanje
Genieten van een 4-sterren accommodatie, dan is Appartementen Marina Suites echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. In de omgeving van Puerto Rico kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Appartementen Marina Suites heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. In het hotel is airconditioning aanwezig. Direct relaxen in de sauna van Appartementen Marina Suites Diverse faciliteiten voor minder validen. Er is een apart kinderbad. Bij Appartementen Marina Suites is een zwembad aanwezig. Er is diverse entertainment aanwezig. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Marina Suites. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Marina Suites in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 26-04-21
  5 dgn.
  2
  LG
  412
 • 30-05-24
  5 dgn.
  2
  LG
  620
 • 04-06-24
  4 dgn.
  2
  LG
  500
 • 05-07-24
  4 dgn.
  2
  LG
  630

Getoonde prijzen voor Hotel Marina Suites zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Marina Suites worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven