Hotel Parque Tropical

Playa del Ingles > Gran Canaria > Spanje
In Hotel Parque Tropical gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. Spanje is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Spanje tijdens uw verblijf in Hotel Parque Tropical Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Parque Tropical aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Er is een lift aanwezig. Ontsnap aan het drukke leven door gebruik te maken van de sauna. Er is een apart zwembad voor kinderen bij Hotel Parque Tropical. Ook een zwembad ontbreekt niet. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel Parque Tropical Hotel Parque Tropical staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Parque Tropical. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Parque Tropical in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel Parque Tropical zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Parque Tropical worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven