Appartementen Los Tilos

Appartementen Los Tilos

Playa del Ingles > Gran Canaria > Spanje
Appartementen Los Tilos is een mooi 2 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Playa del Ingles voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Playa del Ingles u kan bieden. De inrichting van Appartementen Los Tilos is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Leuk ingerichte accommodatie met airco. Appartementen Los Tilos heeft een lift. Ontsnap aan het drukke leven door gebruik te maken van de sauna. Appartementen Los Tilos heeft een apart kinderbad. Zwembad aanwezig. Speeltuin of speelplaats voor de kinderen is aanwezig. Verder is de accommodatie zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Appartementen Los Tilos. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Appartementen Los Tilos in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 19-05-21
  6 dgn.
  2
  LG
  477
 • 27-06-24
  8 dgn.
  2
  LG
  370
 • 27-06-24
  8 dgn.
  2
  LG
  520
 • 03-07-24
  6 dgn.
  2
  LG
  590
 • 10-07-24
  8 dgn.
  2
  LG
  370

Getoonde prijzen voor Appartementen Los Tilos zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Appartementen Los Tilos worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven