Appartementen El Palmar

Appartementen El Palmar

Playa del Ingles > Gran Canaria > Spanje
Genieten van een 2-sterren accommodatie, dan is Appartementen El Palmar echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Denk eens aan Spanje wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Appartementen El Palmar krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Appartementen El Palmar een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Aan de bar van Appartementen El Palmar gezellig een drankje drinken. Elke dag kunt u uitgebreid dineren of een snelle hap nemen in het restaurant van Appartementen El Palmar Ook een buiten zwembad ontbreekt niet. Speciaal zwembad voor de kinderen. Zwembad aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Appartementen El Palmar. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Appartementen El Palmar in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 22-06-24
  6 dgn.
  2
  LG
  500
 • 03-07-24
  8 dgn.
  2
  LG
  430

Getoonde prijzen voor Appartementen El Palmar zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Appartementen El Palmar worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven