Hotel Sol Principe

Torremolinos > Costa del Sol > Spanje
In Hotel Sol Principe gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 4 sterren accommodatie. Torremolinos is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Torremolinos een leuke bestemming. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Sol Principe aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Het hotel is voorzien van airco. Het hotel heeft ook een fitness. Hotel Sol Principe heeft een lift. Rookvrije kamers in Hotel Sol Principe. Begin de vakantie met een bezoekje aan de sauna om in relaxte sferen te komen. Het hotel kent faciliteiten voor minder validen. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Sol Principe. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Sol Principe in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-05-21
  5 dgn.
  2
  LG
  369
 • 20-06-24
  4 dgn.
  2
  LO
  640
 • 11-07-24
  4 dgn.
  2
  HP
  750

Getoonde prijzen voor Hotel Sol Principe zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Sol Principe worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven