Hotel Sol Don Pedro

Torremolinos > Costa del Sol > Spanje
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Sol Don Pedro. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 3 sterren verblijf. In de omgeving van Torremolinos kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Hotel Sol Don Pedro heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. Het hotel is voorzien van airco. Hotel Sol Don Pedro heeft een lift. Even bij komen van de drukte in het gezellige restaurant van Hotel Sol Don Pedro U kunt gebruik maken van de tennisbaan. Speciaal zwembad voor de kinderen. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Hotel Sol Don Pedro is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Sol Don Pedro. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Sol Don Pedro in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel Sol Don Pedro zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Sol Don Pedro worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven