Hotel La Barracuda

Torremolinos > Costa del Sol > Spanje
In Hotel La Barracuda kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Spanje. Met een verblijf in Hotel La Barracuda kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Hotel La Barracuda is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. In het hotel is airconditioning aanwezig. Elke dag kunt u uitgebreid dineren of een snelle hap nemen in het restaurant van Hotel La Barracuda Direct relaxen in de sauna van Hotel La Barracuda Bij Hotel La Barracuda is een zwembad aanwezig. Er is entertainment voor jong en oud. Er is een speeltuin aanwezig. Hotel La Barracuda is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel La Barracuda. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel La Barracuda in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel La Barracuda zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel La Barracuda worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven