Appartementen La Baranda

Appartementen La Baranda

Torremolinos > Costa del Sol > Spanje
In Appartementen La Baranda gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 2 sterren accommodatie. De omgeving van Torremolinos heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Torremolinos en omgeving. Appartementen La Baranda heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. Ook 's avonds aan de bar is het gezellig om wat te drinken. Voor de sporters onder ons is er een fitness aanwezig. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. Op vakantie genieten van het zwembad. Er is entertainment voor jong en oud. Sportmogelijkheden voor alle leeftijden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Appartementen La Baranda. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Appartementen La Baranda in Spanje

Getoonde prijzen voor Appartementen La Baranda zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Appartementen La Baranda worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven