Hotel Sorrabona

Pineda de Mar > Costa Brava > Spanje
In Hotel Sorrabona kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. De omgeving van Pineda de Mar heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Pineda de Mar en omgeving. Een verblijf in Hotel Sorrabona is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Sorrabona. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Sorrabona in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-05-21
  4 dgn.
  2
  HP
  173

Getoonde prijzen voor Hotel Sorrabona zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Sorrabona worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven