Papi

Malgrat de Mar/Santa Susanna > Costa Brava > Spanje
Hotel Papi is een mooi 3 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Denk eens aan Spanje wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Hotel Papi krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Hotel Papi is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. In het hotel is airconditioning aanwezig. Direct relaxen in de sauna van Hotel Papi Diverse voorzieningen voor mensen met een beperking. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Is het even te warm? Neem een duik in het zwembad. De kinderen kunnen terecht bij de speelplaats. Hotel Papi staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Papi. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Papi in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 23-03-24
  8 dgn.
  2
  VP
  Onb.
  330

Getoonde prijzen voor Papi zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Papi worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven