Hotel Blaucel

Blanes > Costa Brava > Spanje
In Hotel Blaucel kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. In de omgeving van Blanes kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. De inrichting van Hotel Blaucel is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. Aan de bar van Hotel Blaucel gezellig een drankje drinken. Ook in de vakantie kan er bij fitness aan de conditie gewerkt worden. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Blaucel. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Er is entertainment voor jong en oud. Er zijn verschillende sportmogelijkheden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Blaucel. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Blaucel in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel Blaucel zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Blaucel worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven