Hotel 1898

Barcelona > Costa Brava > Spanje
In Hotel 1898 kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Spanje. Met een verblijf in Hotel 1898 kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Hotel 1898 is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Aan de bar van Hotel 1898 gezellig een drankje drinken. Ook in de vakantie kan er bij fitness aan de conditie gewerkt worden. Ook een zwembad ontbreekt niet. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl u van het zonnetje geniet. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel 1898. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel 1898 in Spanje

Getoonde prijzen voor Hotel 1898 zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel 1898 worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven