Hotel Prince Park

Hotel Prince Park

Benidorm > Costa Blanca > Spanje
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Prince Park. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 3 sterren verblijf. De omgeving van Benidorm heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Benidorm en omgeving. Hotel Prince Park is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Leuk ingerichte accommodatie met airco. Met de laptop of tablet kunt u gebruik maken van internet. Parkeerplaatsen aanwezig nabij Hotel Prince Park. Ontsnap aan het drukke leven door gebruik te maken van de sauna. Er is een apart kinderbad. Zwembad aanwezig. Het is een prachtig en kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Prince Park. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Prince Park in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 27-04-21
  5 dgn.
  2
  HP
  264
 • 04-03-24
  5 dgn.
  2
  LO
  510
 • 06-03-24
  4 dgn.
  2
  HP
  460

Getoonde prijzen voor Hotel Prince Park zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Prince Park worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven