Hotel Poseidon Playa

Hotel Poseidon Playa

Benidorm > Costa Blanca > Spanje
In Hotel Poseidon Playa gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. In de omgeving van Benidorm kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Poseidon Playa aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Internetten is mogelijk bij Hotel Poseidon Playa. Hotel Poseidon Playa heeft een lift. Parkeerplaatsen aanwezig. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Er is een apart zwembad voor kinderen bij Hotel Poseidon Playa. Op vakantie genieten van het zwembad. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Poseidon Playa. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Poseidon Playa in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 16-05-21
  5 dgn.
  2
  LO
  260
 • 29-06-24
  6 dgn.
  2
  LG
  770
 • 01-07-24
  6 dgn.
  2
  LG
  810

Getoonde prijzen voor Hotel Poseidon Playa zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Poseidon Playa worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven