Hotel Madeira Centro

Hotel Madeira Centro

Benidorm > Costa Blanca > Spanje
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Madeira Centro. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Benidorm is een bestemming voor alle leeftijden. Benidorm heeft jong en oud wel wat te bieden. In de omgeving van Benidorm zijn diverse activiteiten voor handen. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel Madeira Centro een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Leuk ingerichte accommodatie met airco. Hotel Madeira Centro is voorzien van een lift. De auto parkeren kan bij Hotel Madeira Centro Hotel Madeira Centro is rookvrij. Diverse faciliteiten voor minder validen. Er is entertainment voor jong en oud. Hotel Madeira Centro is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Madeira Centro. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Madeira Centro in Spanje

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 16-05-21
  5 dgn.
  2
  LG
  308
 • 02-06-24
  4 dgn.
  2
  HP
  600
 • 09-06-24
  4 dgn.
  2
  LO
  590
 • 01-07-24
  4 dgn.
  2
  HP
  640

Getoonde prijzen voor Hotel Madeira Centro zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Madeira Centro worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven