Zoek & Filter Last minutes

Last minute naar Moskou

Voor wie er nog snel even tussenuit wil en geen behoefte heeft aan een zonvakantie is een last minute naar Moskou ideaal. De laatste plaatsen worden voor een heel erg gunstige prijs aangeboden en jij kan daar nu gebruik van maken. Deze stad met enorme historie is erg indrukwekkend en je kan dat nu zelf ervaren. Twijfel daarom niet langer en boek snel je last minute stedentrip naar Moskou.

Beleef de geweldige stad Moskou

De stad Moskou is een van de meest interessante steden van Europa. Het heeft een enorm historisch verleden en dat is aan alles te zien. Het beroemde Rode Plein is absoluut een van de meest indrukwekkende plekken in de stad met natuurlijk de Basiliuskathedraal die je kan bezoeken. Naast dit plein bevindt zich het Kremlin wat 'versterkte stadsvesting' betekent. Vanuit hier wordt het land bestuurt en daarom is het gebouw ook niet volledig toegankelijk voor bezoekers. Wie geen genoeg kan krijgen van de enorme gebouwen in de stad kan ook nog langs het oude kantoor van de KGB of het mausoleum van Lenin.

Wat heeft Moskou nog meer te bieden

Naast de rijke historie heeft Moskou nog veel meer redenen waarom je stad eens zou moeten bezoeken. Alleen de metro al is bijzonder indrukwekkend. Het lijkt soms alsof je door een paleis loopt onder de grond. Maar ook het Bolsjoj theater is erg mooi. Als je niet van ballet of opera houdt geeft dat niet want aan de overkant van dit theater is een winkelcentrum waar meer dan genoeg te doen is. Maak een wandeling door het Alexanderpark of bezoek de Christus Verlosserkerk. Op het gebied van eten is Moskou ook zeer divers en kan je altijd wat vinden naar je smaak. Pak nu je kans en ga last minute naar de indrukwekkende hoofdstad van Rusland.

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven