Pestana Alvor Praia

Pestana Alvor Praia

Alvor > Algarve > Portugal
In Hotel Pestana Alvor Praia kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 5 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. De omgeving van Alvor heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Alvor en omgeving. Hotel Pestana Alvor Praia is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. De sporters kunnen aan de conditie blijven werken in de fitness. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Ook een zwembad ontbreekt niet. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel Pestana Alvor Praia Jong en oud vermaken zich met sport activeiten.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Pestana Alvor Praia. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Pestana Alvor Praia in Portugal

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 12-05-21
  8 dgn.
  2
  LO
  Onb.
  550

Getoonde prijzen voor Pestana Alvor Praia zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Pestana Alvor Praia worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven