Hotel Baia Grande

Hotel Baia Grande

Albufeira > Algarve > Portugal
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Baia Grande. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. In de omgeving van Albufeira kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel Baia Grande een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. De sporters kunnen aan de conditie blijven werken in de fitness. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Baia Grande. Tennisbaan is te gebruiken door de gasten. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel Baia Grande Er zijn verschillende sportmogelijkheden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Baia Grande. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Baia Grande in Portugal

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 25-04-21
  5 dgn.
  2
  LG
  348
 • 28-02-24
  4 dgn.
  2
  LG
  420
 • 06-03-24
  5 dgn.
  2
  LG
  500
 • 10-03-24
  4 dgn.
  2
  LO
  470
 • 12-03-24
  4 dgn.
  2
  LO
  370
 • 01-04-24
  4 dgn.
  2
  LO
  520

Getoonde prijzen voor Hotel Baia Grande zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Baia Grande worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven