Hamlet Oasis Resort

Kralendijk > Bonaire > Nederlandse Antillen
In Hamlet Oasis Resort gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. In de omgeving van Kralendijk kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. In de accommodatie is airconditioning aanwezig. Zwembad aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hamlet Oasis Resort. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hamlet Oasis Resort in Nederlandse Antillen

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 17-05-24
  4 dgn.
  2
  LG
  760

Getoonde prijzen voor Hamlet Oasis Resort zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hamlet Oasis Resort worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven