Hotel Osborne

Hotel Osborne

Valletta > Malta > Malta
In Hotel Osborne kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. De omgeving van Valletta heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Valletta en omgeving. Hotel Osborne is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Het hotel is voorzien van airco. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid diner. Genieten van een bezoekje aan de sauna. Er is een apart kinderbad. Zwembad aanwezig. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl u van het zonnetje geniet. Verder is het hotel zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Osborne. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Osborne in Malta

Getoonde prijzen voor Hotel Osborne zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Osborne worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven